Vizitati-ne pe Facebook!
Sunday May 19, 2024
News Feeds:
Universitatea Titu Maiorescu din București, organizează in perioada 28-30 octombrie 2010, doua evenimente de amploare 2 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 12 September 2010 17:14

Universitatea Titu Maiorescu din București, organizează in perioada 28-30 octombrie 2010, doua evenimente de amploare „Aniversarea a 20 de ani de la infiintare” si Conferinta Internatională:  “Educatie si Creativitate pentru o Societate bazată pe Cunoastere” editia a- 4- a (participanti din tară si străinătate). Aceste evenimente vor fi puse in valoare prin inaugurarea unor noi spatii de învatământ.

Clădirea care va găzdui aceste evenimente, are o suprafată de peste 10. 000 de metrii pătrati si cuprinde in afară de spatiile de învatământ, o aulă de 700 de locuri, dotată cu echipamente audio-video, necesare organizării de: conferinte, seminarii, simpozioane, etc. precum si cafe-internet, restaurant, spatii de inchiriat.

La evenimentul aniversar 20 de ani de la infiintare, invităm:

Presedentia României; Guvernul României; Camera Deputatilor; Senatul României; Autoritati ale Administratiei Publice – la nivel central si local; Ministerul Eductiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului; membrii A.R.A.C.I.S.; Înalta Curte de Casatie si Justitie; Uniunea Notarilor Publici din România; membrii fondatori; cadre didactice din străinatate; cadre didactice universitare; reprezentanti ai altor Universitati; absolventi licentiasi, reprezentativi din fiecare promotie, pentru fiecare facultate; personalităti marcante din toate domeniile pentru care pregătim studenti; toti participantii la Conferinta Internatională; sponsori; parteneri; mass-media; etc.

 

Pentru succesul evenimentelor descrise, care ne dorim a fi grandioase, vom pregăti materiale publicitare: invitatii, insigne, pixuri, medalie jubiliară, diplome, diploma Honoris Causa, pliante, afise, banner, revista universitatii, Revista ProExcelsior, caietul studentului maiorescian, placă memorială, drapele, CD-uri, etc.

Asteptam la aceasta aniversare toti absolventii Universitatii Titu Maiorescu.

Cei care doresc sa participe la acest eveniment pot trimite un email pentru a confirma de participare

 

Date de contact:

Marius Idita

Telefon:0722.88.28.29

Fax: 021/327.15.22

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Last Updated on Thursday, 11 November 2010 10:39
 

Add comment


Security code
Refresh